LA GARE

Het station
voor luxe en
comfort

Bekijk de plattegronden

Het station voor
luxe en comfort

Bekijk de plattegronden

Je kent je wensen als het op wonen aankomt en houdt er ook aan vast. Een appartement dat tiptop in orde is. Een leefruimte die luxe en comfort te bieden heeft. Waar de uiterste zorg is besteed aan de details en de afwerking. Waar evenmin is bespaard op zaken als isolatie en duurzaamheid. Je vindt het allemaal bij LA GARE.

Van werken naar wonen

LA GARE is een voormalig kantoorpand waarvoor een woonbestemming is verleend. REDD redevelopers realiseert 22 luxueuze huurappartementen met een oppervlakte van circa 50 m2. De appartementen hebben een woonkamer met een open keuken, de meeste appartementen hebben één slaapkamer, enkelen hebben twee slaapkamers, en een badkamer met wc en douche. In aansluitingen voor diverse apparatuur zoals vaatwasser, wasmachine en wasdroger is voorzien.

Parkeren en stallen

Omrijden voor een parkeerplaats? Niet nodig bij LA GARE. Het gebouw heeft 26 parkeerplaatsen voor auto’s en motoren op eigen terrein. De parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Voor fietsen, brommers en motoren is er een royaal bemeten rijwielstalling. De stalling is afsluitbaar en uitsluitend toegankelijk voor bewoners en gasten.

Toegankelijkheid

Bij het verbeteren van de toegankelijkheid van het gebouw is gedacht aan alle mogelijke gebruikers.

Lift - LA GARE telt vier bouwlagen: Het souterrain, de begane grond en drie verdiepingen die zowel via de lift als via het trappenhuis toegankelijk zijn.

Duurzame herontwikkeling

REDD redevelopers staat garant voor de verduurzaming van vastgoed. Ook bij de herontwikkeling van la Gare ligt de lat hoog. Duurzame, besparende oplossingen hebben de voorkeur boven traditionele energievoorzieningen.

Begane grond

In het souterrain en op de begane grond zijn 8 appartementen gevestigd. De begane grond en het souterrain heeft zo zijn voordelen. Dicht bij de entree, geen trappen lopen en het hebben van een eigen buiten. De appartementen zijn voorzien van alle faciliteiten.

meer informatie

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn 8 appartementen gevestigd. Wonen op een verdieping geeft u geborgenheid. Met dit uitzicht aanschouwt u alle beweging rondom het gebouw. De appartementen zijn voorzien van alle faciliteiten.

meer informatie

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping zijn 5 appartementen gevestigd. Wonen op een verdieping geeft u geborgenheid. Met dit uitzicht aanschouwt u alle beweging rondom het gebouw. De appartementen zijn voorzien van alle faciliteiten.

meer informatie

Derde verdieping

Op de derde verdieping is maar 1 appartement gevestigd. Dit biedt u veel privacy. Het appartement is voorzien van alle faciliteiten. En heeft een extra (slaap)kamer.

meer informatie

Enthousiast?