Het station voor
gemak en vrijheid

Bekijk de appartementen

Het station
voor gemak
en vrijheid

Bekijk de appartementen

Voor de dagelijkse dingen zijn grote afstanden niet aan jou besteed. Je doet je boodschappen om de hoek. Voor een terrasje, vorkje of filmpje laat je bij voorkeur de auto staan. Om snel van A naar B te komen, heb je graag uitvalswegen in de buurt. Terwijl bus en trein tot de opties behoren. Waarheen je ook gaat: bij LA GARE zit je overal dichtbij.

Gezelligheid

Wie gesteld is op gemak en gezelligheid, kiest voor een plek die alles op loopafstand te bieden heeft. Om te beginnen: de supermarkt om de hoek voor je dagelijkse boodschappen. Even verderop een levendig centrum waar het gezellig shoppen en uitgaan is. Te voet ben je in minder dan tien minuten in hartje Rosmalen. Terwijl je voor een film- of theatervoorstelling even de straat oversteekt. Kan het gemakkelijker?

Ontspanning

Als je de balans zoekt tussen werken en vrijetijd, heb je soms meer aan een goede buur dan aan een verre vriend. Vooral als die overbuur Perron-3 is: een cultureel centrum waar je heerlijk ontspant. Met een moderne bioscoop, een gerieflijk theater, een gezellig grand café, een ruime bieb en diverse cursussen. Met ook een sportpark op loopafstand is je vrijetijdsaanbod compleet. Je verveelt je geen moment. Kan het relaxter?

Enthousiast?